Ako správne zostaviť kompostér

Viete ako správne zostaviť kompostér?

Ponuka našich kompostérov je široká. Všetky kompostéry je možné zostaviť rýchlo a ľahko. My vám s tým pomôžeme pomocou videí, kde je všetko znázornené krok za krokom. Nahliadnete nielen na to, ako ho zostaviť, ale aj na akom princípe vlastne funguje. Tak poďme na to.

1. Premium kompostéry JRK
2. Kompostovacia sila JRK
3. Hobby kompostéry Prosperplast

PREMIUM KOMPOSTÉRY JRK

Jednotlivé panely položíme na zem a spojíme plastovými tyčami. Pred upevnením poslednej steny kompostér postavíme a zložíme do okrúhleho tvaru a pridáme poslednú stenu.

Veko je rozdelené na dve časti. Vďaka svojmu systému pántov je veľmi jednoduché na manipuláciu. K zvyšku kompostéra je pripojený cez plastové tyče, ktoré držia steny kompostéra. Jednoducho priložíme veko na kompostér a následne tyče na jednej strane veka vytiahneme a prevlečieme späť od veka až na zem. Veko je tak jednou polovicou pripevnené a druhou sa dá do kompostéra ľahko dostať.

Pokiaľ je potrebné veko upevniť úplne (napr. kvôli nepriaznivému počasiu alebo v prípade dlhodobého uzavretia kompostéra), jednoducho pripevníme aj druhú polovicu veka rovnakým spôsobom, ako tú prvú.

Kompostér je možné otvoriť z každej strany jednoducho vytiahnutím tyče. Tyče sú pevné a flexibilné. Nemusíte sa báť, že by sa ich častou manipuláciou poškodili. Životnosť kompostéra sa udáva 20 rokov. Viac informácií o premium kompostéroch a našu aktuálnu ponuku nájdete tu.

KOMPOSTOVACIA SILA JRK

Kompostovacie silo sa zloží veľmi jednoducho a to pridávaním jednotlivých panelov postupne na seba.

Informácie o kompostovacích silách a našu aktuálnu ponuku nájdete tu.

HOBBY KOMPOSTÉRY PROSPERPLAST

Modulové kompostéry Prosperplast sú veľmi jednoduché na zloženie. Modul kompostéra tvoria 4 steny a veko zložené z dvoch častí. Ku kompostéru sú dodávané jednoduché spojovacie prvky, ktorými steny ľahko z vonkajšej strany kompostéra spojíte. Ľahko tak môžete tiež spájať moduly k sebe. V takom prípade tvoria vnútorné steny iba jednoduché rámy, vďaka ktorým sú všetky moduly vnútorne prepojené.