Kvitok, Organický Slivkový Olej, 30ml
Kód: 1188280Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Za studena lisovaný, nerafinovaný a organický slivkový olej je bohatý na antioxidanty, kyselinu olejovú a linolovú, vďaka čomu je vhodný pre všetky typy pleti, ale najmä na ošetrenie suchej, citlivej a dehydrovanej pleti. Využijete ho aj pri starostlivosti o pokožku tela, vlasov (pri problémoch so suchými skrepovanými vlasmi vhodný na vlasové zábaly, vmasírovanie do dĺžky vlasov) a poškodených nechtov. Slivkový olej je tiež vhodný vďaka svojej príjemnej aróme na masáže, predovšetkým na tvár - pokožka zostane zamatovo hebká.
- zachováva si veľmi príjemnú mandľovo-marcipánovú arómu, vďaka tomu, že nie je upravovaný rafináciou
- je bohatý na antioxidanty, kyselinu olejovú a linolovú, vďaka ktorým zabraňuje starnutiu pokožky
- podporuje regeneráciu pokožky, je ideálny aj na ošetrenie citlivých oblastí pier, očného okolia a krku
- zabraňuje vysúšaniu pokožky a udržiava ju jemnú a hebkú
Použitie
Pomocou pipetky naneste pár kvapiek oleja priamo na vyčistenú a navlhčenú pleť a jemne vmasírujte. Tento jednozložkový olej sa hodí najmä na lokálne riešenie kozmetických nedokonalostí. Pre zachovanie kvality skladujte na suchom, chladnom a tmavom mieste.
Túto kozmetiku ste poznali pod názvom Navia, teraz však funguje s novým názvom Kvitok.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Pleťové vody a oleje |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.114 kg |
| EAN: | 8588006755800 |
| Kategória: | Kozmetika |
| Stav pokožky: | Zrelá |
| Typ: | Citlivá |
| Typ krém: | Poškodená |
| Typ krému: | Rosacea |
| Typ pleti: | Ekzémy |
| Velikost: | Psoriáza |
| Objem: | 30ml |
| Balenie: | tmavá sklenená fľaša s pipetkou pre lepšie dávkovanie a zachovanie vlastností |
| Zloženie: | 100% prírodný olej lisovaný za studena, nerafinovaný v organickej kvalite |
| Krajina pôvodu: | Francúzsko |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
