Gallinée, probiotický krém na ruky, 50 ml

Kód: 1188622
€13,80 €11,50 bez DPH
Hneď posielame

Výživný a regeneračný krém na ochranu vašich rúk.

Detailné informácie

Podrobný popis

Probiotický výživný krém na ruky francúzskej značky Gallinée je ideálnym prostriedkom pre výživu a zjemnenie suchých rúk. Rýchlo a ľahko sa vstrebáva do pokožky. Jeho ultra aktívne zloženie - bambucké maslo a extrakt zo sedmokrásky v kombinácii s inovatívnym Triple Biotic Complex dodá vašim rukám hydratáciu a ochranu pred vonkajšími vplyvmi.  Krém obsahuje najjemnejšiu AHA kyselinu - kyselinu mliečnu, ktorá udržiava optimálne pH pokožky. Komplex prebiotík, probiotík a postbiotík efektívnym a zároveň šetrným spôsobom podporuje prirodzený a zdravý mikrobióm vašej pokožky.

  • 92 % ingrediencií prírodného pôvodu
  • probiotiká - podpora kožného mikrobiómu a ochrannej bariéry kože
  • prebiotiká - podporujú dobré kožné baktérie
  • extrakt zo sedmokrásky rozjasňuje pokožku
  • bambucké maslo hĺbkovo hydratuje a chráni pokožku
  • neobsahuje farbivá, parabény, minerálne oleje, silikóny, mikroplasty a phenoxyethanol

Dodatočné parametre

Kategória: Telo
Záruka: 24
Hmotnosť: 0.3 kg
Zloženie: Aqua (Water)*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Cetearyl Alcohol*, Alpha-Glucan Oligosaccharide*, Glycerin*, Lactic Acid*, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Cetyl Alcohol*, Cetearyl Glucoside*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Polymethyl Methacrylate, Inulin*, Parfum (Fragrance), Polymnia Sonchifolia Root Juice*, Tocopheryl Acetate, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract*, Lactobacillus*, Arginine*, Maltodextrin*, Melissa Officinalis Leaf Extract*, Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzone), Ethylhexyl Salicylate (Octisalate), Xanthan Gum*, Phenethyl Alcohol*, Alcohol*, Glycerin*, Sodium Hydroxide*,Sodium Phosphate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Limonene; * suroviny prírodného pôvodu

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: