Ako vybrať vhodný produkt?

Stáva sa vám, že váhate s kúpou nejakého kúsku, pretože si jednoducho nie ste istí, či vám bude vyhovovať? My tiež a úplne chápeme, že niekedy si ich jednoducho musíte vyskúšať... Preto sme sa rozhodli pustiť do novej série na našich sociálnych sieťach s názvom #Zemitotestuje! Ukážeme vám produkty zblízka, povieme vám, ako dopadli v našom testovaní, ako dlho vydržia a veľa ďalších vecí, ktoré by vás mohli zaujímať... Skrátka všetko, čo je pri obstarávaní nových kúskov dôležité.

Darinkin krém na ruky

Ak nás sledujete na našich sociálnych sieťach, možno ste už videli naše recenzie opaľovacieho krému Wooden Spoon alebo hrnčeka Equa. a dnes vám prinášame ďalšiu, tentoraz krém na ruky od Darinčino mýdlo.

Tento krém vás určite zaujme svojou vôňou - pomaranč a ylang ylang - ktorá je intenzívna, ale veľmi príjemná, takže ak máte radi voňavé krémy na ruky, je to skvelá voľba. Najdôležitejšia je však pre nás textúra, ktorá je skvelá. Nie je lepkavá, ruky sú po nanesení hydratované a nezostane vám nepríjemný povlak ani lepkavý pocit. Navyše na jedno použitie stačí len malé množstvo krému, takže vydrží dlho. Rozhodne ho odporúčame!

Pustiť si videorecenziu môžete tu.

Darinčino mýdlo

A čo budeme recenzovať ďalej?

Teraz máte šancu ovplyvniť, na čo sa zameriame v ďalšej recenzii! Môžete nám navrhnúť produk, ktorý by vás zaujímal, alebo nám poslať konkrétne otázky, ktoré máte k danému výrobku. Z návrhov vyberieme jeden a raz mesačne ho predstavíme vo videu! Môžete nás kontaktovať na našej e-mailovej adrese info@zemito.sk (do predmetu uveďte "recenzia") alebo na našich sociálnych sieťach. Môže sa to týkať nového výrobku v našom sortimente, výrobku, ktorý vás zaujal, alebo niečoho, čo by ste si chceli pred kúpou lepšie pozrieť. Vaše nápady sú pre nás dôležité a chceme vám poskytnúť presne to, čo vás zaujíma.


Môžete tiež pomôcť ostatným zákazníkom pri výbere výrobkov. Ku každému výrobku v našom e-shope môžete zanechať vlastné hodnotenie.

Hodnocení sk (1)