Jeseň je tu

Jesenná atmosféra vie byť vskutku kúzelná. Zababušiť sa do huňatého svetra, uvariť si dobrý čaj, zapáliť sviečky a otvoriť obľúbenú knihu...ako hovoríme – kúzelná.

Má ale aj svoje temné stránky. Vysušená pokožka, popraskané pery a bacily na každom kroku. A čo na to Zemito? Prinášame výber produktov, ktoré sa postarajú o to, aby zostalo iba to príjemné a vrelé objatie farebnej jesene.

NWL_1

Mysleli ste si, že skončilo leto a tak už vašej pokožke nič nehrozí? Omyl! Vietor a chlad mávajú na pokožku negatívne dopady. Veríme, že vysušená pleť nie je úplne to, po čom túžite. Našťastie máme riešenie. SOS nechtíkový krém vás zachráni vo všetkých ročných obdobiach. Či už máte tvár ošľahanú vetrom, alebo pleť spálenú od slniečka, krém vašu pleť zjemní a upokojí. Má skvelé regeneračné a hydratačné účinky vďaka obsahu bambuckého masla. Ľudia so suchou a citlivou pokožkou môžu nadšene siahnuť po Smrekovcových slzách, ktoré tvoria hlavne smrekovcová živica a včelí vosk. V roku 2022 boli ocenený Českým výrobkom 2022 v oblasti kozmetiky.

A ak vás v zime trápia suché ruky? Krásne voňavý krém na ruky od značky Darinčino mýdlo si vás získa!

DSC_7592 kopie

Nielen vaša tvár, ale aj vaše pery si zaslúžia v takomto počasí poctivú starostlivosť. Popraskané pery nás vedia pekne potrápiť. Jemná koža na ich povrchu totiž na chlad a vietor reaguje takmer okamžite. Balzam na pery vám však pomôže problém vyriešiť  a ešte poteší svojou príjemnou jemnou vôňou. V kabelke ho naviac oceníte po celý rok, či už vás bude trápiť vietor, mráz alebo slnko.

Vaša pleť je hebká, vaša myseľ kľudná a vaše pery k nakusnutiu. Teraz už len urobiť niečo s tými bacilmi a vírmi. Pokiaľ ste na jesenné nachladnutie náchylnejší, nie je od veci vziať si na miesta s vysokou koncentráciou ľudí rúšku. To dôležité ale je, vedieť sa poriadne brániť! Svoju imunitu môžete posilniť niektorými výživovými doplnkami. Svoje telo samozrejme nezabudnite správne vyživovať a užite si všetky chute, ktoré jeseň ponúka.

NWL2

Teraz už iba chýba nejaká zaujímavá knižka, dobrý čaj a jesenná nálada je tu. Pokiaľ si chcete sychravé počasie ešte viac spríjemniť, vyhraďte si chvíľu pre malé rozmazlenie. Horúci kúpeľ alebo masážny kameň dokážu skutočne spríjemniť deň.