Krásna pleť s masážnym valčekom

V tomto článku sa budeme špeciálne venovať našej pleti a dekoltu a ešte špeciálnejšie našim valčekom, ktoré sa o vašu pleť perfektne postarajú. S prichádzajúcu zimou je totiž naša pleť vystavovaná mínusovým teplotám a vetru, zároveň však suchému horúcemu vzduchu v interiéri a tým aj veľkým teplotným rozdielom. Na to, aby naša pleť zvládala takúto záťaž z každej strany s čo najmenšou ujmou, potrebuje byť pružná, prekrvená a chránená vrstvou mazu.

foto_blog

Malý zázrak v podobe valčeka JADEIT nielen pre ženy

Jednou z najúčinnejších foriem ošetrenia pleti je masáž. Tak ako naše telo potrebuje pre zdravie pohyb a prekrvenie svalov, rovnako je na tom naša pleť. Naše mimické svaly starnú rovnako ako my a ak ich dostatočne netrénujeme, odplácajú nám to v podobe vrások, kruhov pod očami a vznikajúcimi lalôčikmi kde tade.

Stačí naozaj pár minút dennej masáže pleti a dekoltu s valčekom JADEIT a pocítite ten rozdiel. Masáž valčekom je veľmi príjemná a uvoľňujúca. Okrem toho, že stimuluje produkciu kolagénu, revitalizuje a spevňuje pokožku, stimuluje lymfatický systém a podporuje redukciu opuchov a kruhov pod očami, sú jeho účinky umocnené materiálom, z ktorého je vyrobený. Kameň Jadeit je využívaný v tradičnej čínskej medicíne už po stáročia ako kameň harmónie, múdrosti, čistoty a vyrovnanosti.

Dve veľkosti valčekov zabezpečia, aby ste sa dostali do každého  kútika vašej tváre. Rovnako však zlepšuje prienik kozmetických produktov a preto je ideálny v kombinácii s aplikáciou výživného krému alebo oleja. Našim favoritom je Sérum na suchú a citlivú pleť Flóra alebo Prebudenie od Myloktoré nájdete aj v špeciálnych balíčkoch spolu s valčekom. Ak túžite dopriať sebe alebo svojim blízkym niečo malé, hodnotné, originálne a skrášľujúce, tak tu je náš tip. A nič navyše.

plet blog3

Druhý valček, ktorý si zaslúži rovnako vašu pozornosť je Ošetrujúci valček na pleť a telo Kvitok. Funguje na princípe mikroihličiek, ktoré prechádzajú vrchnou vrstvou pokožky. Tieto neviditeľné vpichy aktivujú prirodzenú obnovu pokožky a napomáhajú k jej regenerácii. Následne je pleť úžasne prekrvená, aktivizovaná a pripravená na aplikáciu ošetrujúcich prípravkov ako tonikum, masku či rôzne výživné séra.

plet blog2

Pred tým ako sa rozhodnete ošetrujúci valček zaobstarať, je dôležité vedieť, kedy sa valček nemôže používať. Neošetrujte ním miesta na pleti s otvorenými ranami, bradavicami, znamienkami, akné, čerstvými jazvami alebo na podráždenú pokožku. Taktiež sa treba vyhýbať okoliu očí a ak to má byť darček, určite nie je vhodný pre ľudí do 18 rokov.

Každopádne sú účinky týchto valčekov nepopierateľné a svedčia o tom aj mnohé spokojné majiteľky. Tak sa smelo pridajte. Budeme radi, ak nám napíšete vašu skúsenosť s valčekmi.