Naše telo, náš chrám

Žijeme akosi dlho toto ťažké obdobie. Každý z nás sa snaží, aby to naše vlastné telo vydržalo, odolalo a znieslo všetko, čo mu život prinesie. Chránime sa ako sa len dá, ale aj tak. Sme spoločenské tvory a nevládzeme toľkú nálož uniesť. Potrebujeme podporu a kontakt našich blízkych. Snažíme sa myslieť pozitívne, ale práve vo vianočnom období je to ešte ťažšie ako obvykle. A čo naša duša? Rovnako trpí nedostatkom príležitostí prejaviť sa.

Telo_blogcover_1

Všetky tri piliere našej osobnosti (telo, myseľ a duša) potrebujú viac pozornosti. My sa v tomto článku zameriame hlavne na telo, ale veríme, že to pozitívne zasiahne aj vašu dušičku a zrelaxuje myseľ. Ako sa oň postarať zvonku? No predsa rozmaznávaním a hýčkaním. Dovolíme si tvrdiť, že v tom sa naozaj vyznáme. Preto čítajte ďalej a doprajte vášmu telu len to najlepšie.

Začíname voňavým kúpeľom

Poďme pekne po poriadku. Doprajte vášmu telu pocit čistoty a hebkosti a rozhýčkajte zároveň svoje zmysly nádhernými vôňami. Stačí si len vybrať. Odporúčame vám vyskúšať jedno z našich nových soľných mydiel. Naším tipom je prehrievajúce soľné mydlo so škoricou a bahnom z Mŕtveho mora s peelingovým efektom. Bude sa určite hodiť každému zimomravcovi a jeho vôňa vám jednoznačne prinesie vianočnú náladu. Ak ste však z tých, ktorí majú radšej chladivý efekt, vyskúšajte prírodné mydlo so sviežou vôňou mäty so zeleným ílom. Pokožku nevysušuje, naopak je veľmi príjemné a vy sa môžete hýčkať bohatou penou.

Telo_blogcover_2

Ak si však vaše telo, ale aj myseľ vyžaduje väčší oddych, nie je nad relaxačný kúpeľ so soľou do kúpeľa Time to relax, ktorá je určená hlavne k uvoľneniu tela a upokojenie mysle po náročnom dni. Obsahuje na minerály bohatú epsomskú soľ, ktorá je preslávená svojimi upokojujúcimi účinkami pôsobiacimi proti stresu, bolesti kĺbov a svalov.

Nezabúdame ani na vaše pohodlie

Doprajte svojim intímnym partiám špeciálnu starostlivosť. Našou voľbou je neparfumovaný gél na intímnu hygienu Gentle day s obsahom kyseliny mliečnej, výťažkov brusníc a aloe vera. Postará sa o vyvážené pH a posilňuje vašu obranyschopnosť.

Telo_blogcover_3

Pokračujeme telovou masážou

Či už si ju doprajete sami sebe alebo v podobe darčeka vašim blízkym, je to jednoznačne spôsob, ako telu dopriať dokonalé uvoľnenie. Vhodnou voľbou je napríklad tuhý telový balzam od MýdLenky so zmyselnou voňavou kombináciou ylang-ylang a citrusov. Tento malý zázrak sa pri dotyku s pokožkou začne jemne topiť a zanechá vašu pokožku hebkú a vláčnu. Ak by vám viac vyhovovala mňamková vôňa mäty a kakaa, masážna kocka od Ponia je to pravé.

Možností, ako vaše telo môžete rozmaznávať, nájdete u nás viacero. Prajeme vám, aby ste z pohodlia domova našli pre seba aj pre svojich blízkych tie najkrajšie darčeky, ktoré potešia a ulahodia telu, duši a uvoľnia myseľ.