Zemiteam testuje: Veronika a jej wellness v kúpeľni

Valček na tvár? Znie to divne, ale je to zázrak!

Veronika v Zemite robí PR. Teda, komunikuje s influencermi, dohaduje spolupráce, výstupy- ako na sociálnych sieťach tak aj v médiach. 

,,Moja pleť pred piatimi rokmi oslávila 30! Ja som s ňou spokojná, považujem ju za normálnu až citlivú. Úplne úprimne a odsrdca? Už som sa bála, že starne! Ale nakoniec sa ukázalo, že to vyrieši správna starostlivosť. Milujem titánový valček na pleť Navia a rovnako aj ich odličovač 3 v 1. A ešte som prestala nosiť make-up. Reku nech slobodne dýcha. Cítim, že je jej tak lepšie a popravde aj lepšie vyzerá. 
Som milovník zvierat a aktuálne je mojím snom pracovať v ZOO." 
 

Nie každá žena má čas chodiť do kozmetického salóna. Na čistenie pleti, napríklad alebo na masáž. Aj keď všetky vieme aké je to dôležité a že by sme mali. Ja som z toho mala normálne mindrák, že to nestíham. Než som mala dieťa chodila som na masáž každý mesiac a teraz? Teraz mám valček! Aspoň že to!

Prvé príznaky starnutia môžeme očakávať po 25. roku života. Samozrejme závisí to aj od životného štýlu, genetiky a pod. Látky, ktoré udržujú našu pleť vo forme a prepožičiavajú jej mladý vzhľad začínajú pomaly, ale isto ubúdať. Jedným z prejavov tohto procesu sú vrásky. 

Na to, aby sme ich dokázali efektívne eliminovať nestačí si na tvár nanášať len krémy, séra, olejčeky. Dôležité je túto výživu dopraviť do hlbších štruktúr pleti. 

A v tom vám práve pomôže valček s mikroihličkami. Tie prenikajú vrchnou vrstvou pokožky a tým sa dôležité výživové a antiangingové látky dostávajú na to správne miesto. 

6e4369b8-4703-4061-9ae6-7011933b4ea9

Ako to funguje v praxi?

Ja si na tento rituál doprajem minimálne jeden krát do týždňa. Dôkladne si vyčistím pleť a podľa návodu prechádzam valčekom po pleti. Keď je hotovo nanesiem sérum Flóra od značky MYLO  A sem- tam aplikujem aj Arganový olej od Musk .

d16e7af6-7211-4fa6-b033-6998b31a0751

Je to zázrak! Pleť vyzerá oveľa lepšie, zdravšie, sviežejšie a popravde aj vrásky sú jemnejšie. Ja ten valček milujem. A popravde všetkým čo som ho odporučila a používajú ho majú rovnaké pocity ako ja! Valček vašej pleti jednoducho pomôže.

A aby som nezabudla pred začatím procedúry a na konci treba valček vydezinfikovať. Ja na to používam antibakteriálne mydlo, ale existuje aj takýto praktický dezinfekčný sprej .