Zemito.sk získalo Cenu Heureky!

Vo štvrtok 13. apríla bola vyhlásená súťaž ShopRoku 2022, ktorú organizuje Heureka. Slovenský web sa skutočne dostal do rebríčka a získal 2. miesto v kategórii Cena Heureky. Keďže však slovenská a česká platforma sú ako ľavá a pravá ruka, úspech oslavuje celé Zemito!

Toto víťazstvo nám vlialo novú miazgu do žíl a chuť nesklamať vás ani v nasledujúcom roku. Vrháme sa preto do realizácie ďalších nápadov pre vašu spokojnosť a veríme, že novo nabitý drajv nám pomôže opäť prejsť dlhú cestu. Ďakujeme vám všetkým za podporu aj v dalších kategóriách. Veľmi si ju vážime.

Zemito.sk cena heureky

Čo je to cena Heureky?


Cena Heureka je jednou z 5 kategórií súťaže ShopRoku. Cenu udeľuje odborná porota zložená z popredných osobností slovenského e-commerce trhu. Môžu ju získať obchody, ktoré sú výnimočné, majú zaujímavý príbeh, prispievajú k sociálnej integrácii alebo sú akýmkoľvek spôsobom jedinečné. Z 300 prihlásených projektov sme získali druhé miesto.


Krátka prehliadka životnej cesty Zemito


Spoločnosť Zemito vznikla s cieľom ponúkať výrobky na spracovanie odpadu, ako sú kompostéry. Tie síce v našej ponuke zostali, ale čoskoro sa ponuka výrobkov rozrástla. V súčasnosti prinášame ekologické a udržateľné varianty výrobkov do mnohých oblastí života. Starostlivo vyberáme značky a dodávateľov, s ktorými spolupracujeme, aby sme zabezpečili, že každý z ponúkaných výrobkov je v súlade s našimi hodnotami. Dodávateľov si vyberáme nielen na základe ich produktového portfólia, ale aj na základe spoločnej filozofie voči prírode a jej ochrane. To sa odráža v celom obchodnom procese nášho e-shopu vrátane ekologického balenia objednávok a uhlíkovo neutrálneho doručovania. Kým budeme na budúci rok? Kto vie. Jediné, čo vieme určite, je, že naše hodnoty sa nezmenia. Aj naďalej budeme udržateľným e-shopom s rešpektom k životnému prostrediu a s pohľadom na budúcnosť. Sme čestní, transparentní a sme tu pre vás a pre našu planétu.