„Beriem si so sebou do školy.“ Ekologické vychytávky nielen pre školákov

Milí rodičia, tak ste sa dočkali. Škola konečne po naozaj dlhých prázdninách začala a znova ste vyslali vaše ratolesti do školy. Opäť je to na našich učiteľoch. Nám rodičom prischlo už len zbaliť desiatu a nejakú tú fľašku s vodou.  A tu už sa dostáváme nášmu krásnemu udržateľnému spôsobu života, ktorý je nielen pre nás dospelých. V tomto článku vám ponúkame možnosti, ako naučiť vaše deti žiť udržateľnejšie a zdravšie. Veď ony sú naša budúcnosť a rovnako je práve v ich rukách budúcnosť našej planéty.

Na nasledujúcich produktoch Vám chceme ukázať, aké ľahké je používanie zdravých alternatív, a pritom to v8m ani vašim deťom vôbec neskomplikuje život. Práve naopak.

voda3

Pijeme veľa a pijeme zdravo

Dizajnové ekologické fľaše EQUA, vďaka ktorým sa Vám i Vašim deťom bude ľahšie dodržiavať pitný režim, a navyše ich môžeme mať neustále pri sebe. Svojou veľkosťou sa zmestia do každého batôžka. Equa fľaše získali rad certifikátov a sú nezávadné ako pre životné prostredie, tak pre naše zdravie. Neobsahujú BPA zložky, sú vyrobené z kvalitného materiálu, v ktorom je možné opakovane nosiť ako studené, tak i teplé nápoje. Vybrať si môžete zdravé nezávadné plastové alebo sklenené. Mali by vašim deťom vydržať niekoľko rokov, ale keď už naozaj doslúžia, môžete ich celé recyklovať.

600ml-20oz-bpa-free-plastic-kids-pink-bottles-equa_978_6631071a-29d9-4aa8-90a2-32f21edac5d9_1800x1800

Ďalšou možnosťou sú certifikované nerezové fľaše PURA, ktoré dokonca rastú s vašimi ďeťmi  a sú 100% bez plastu. Vďaka vymieňateľným náustkom sa z dojčenskej fľaše môže postupne stať fľaška pre väčšie deti, pohárik na príkrmy, fľaška so športovým uzáverom alebo slámkou na pitie.

pura3

Teplý čaj do školskej tašky v zime? Nie je problém. Nerezové termosky Qwetch sú ideálnou voľbou. Teplý čaj si zachová svoju teplotu až 12 hodín. Studený nápoj v horúcich letných dňoch dokonca až 24 hodín. Vybrať si môžete z mnohých krásnych dizajnov. Svojou veľkosťou 500ml sú ideálne čo do obsahu, ale aj rozmerov pre menšieho aj väčšieho školáka. Termo viečko je vyrobené z nerezovej ocele s polypropylénom (PP 5) a neprepustí jedinú kvapôčku.

 Eko balenia na desiatu

Žiadne plastové sáčky, papierové vrecká a obrúsky, ktoré pretečú a zaťažujú našu planétu zbytočným odpadom. Namiesto toho je tu ľahšia a ekologickejšia cesta. Opakovane použiteľné, ľahké, odolné voči pretečeniu a nedržia sa v nich pachy a farby jedál. Také sú naše vrecká značky Roll´eat. Stvorené pre deti do školy na desiatu alebo do auta. Ľahko sa používajú, takže sú vhodné aj pre tých namenších školáčikov. Môžete si vybrať z krásnych dizajnov, ktoré potešia deti, tínedžerov, ale aj vás dospelých.

 unnamed (1)unnamed