PÁNBACH je PÁN!

Áno, žijeme vo svete, kde slová EKO – BIO – RAW bývajú najlepším marketingovým nástrojom. Ale existujú aj firmy (a my sa k nim hrdo hlásime), ktorým skutočne záleží na osude našej planéty. Značky, ktoré si nenapíšu na obal slovné spojenie ,,ekologický čistič“ len preto, aby mohli dvihnúť cenu a kráčali ruka v ruke s trendom, no v skutočnosti neobsahujú prírodné zložky, len ľahšie rozložiteľné chemikálie. Vieme vám zaručiť, že takéto produkty u nás v Zemite nenájdete. Môžete sa spoľahnúť, že my  si to zloženie a informácie hľadáme za vás. Preto nám dovoľte spomenúť naozajstný ekologický čistič PÁNBACH, ktorý je fakt PÁN.

44220470-AA4C-41AD-B69E-9542F5C89753

Niečo málo vám o zázračných ingredienciách prezradíme : 

Obsahujú výťažky z kôry a koreňov Borovice lesnej – tie nakopnú čistiacu silu!

Výťažky z plodov a stromu Kokosovníka orechoplodého zasa podporujú penenie, výťažky zo stromu Mandle obyčajnej podporujú čistiaci účinok a pôsobia antialergicky, kyselina glukónová, ktorá vzniká prirodzenou premenou cukrov, pomáha rozpúšťať minerálne usadeniny a napokon esenciálne oleje – prírodné silice. Čistiace prostriedky PÁNBACH sú jedny z mála, ktoré obsahujú čisté prírodné esenciálne oleje získané parnou destiláciou. Nič nenechali na náhodu, ich kombinácia je dopodrobna premyslená tak, aby nezanechávala len sviežu vôňu, ale aby splnila svoj čistiaci účel.

IMG_5097

 

Máme ich otestované na vlastných kúpeľniach, umývadlách, kachličkách a toaletách. Bonus k dokonalosti tvorí prenádherný dizajn a sklenený obal, ktorý je v rámci Bratislavy vratný.