Kvitok, Čistiaca hubka Konjac, 1 ks

Kód: 1188296
€5,70 €4,75 bez DPH
Hneď posielame

Bielá hubka Konjac v tvare srdca pre čistenie pleti.

Detailné informácie

Podrobný popis

Čistiaca špongia Konjac je skvelým pomocníkom pri čistení pleti – rozjasňuje, čistí a zlepšuje vzhľad pleti. Je 100 % rastlinného pôvodu, biologicky rozložiteľná (kompostovateľná), vhodná pre všetky typy pleti, neobsahuje žiadne farbivá, konzervačné látky a prímesy. Je vhodná aj pre vegánov.

  • hĺbkovo čistí upchaté póry bez podráždenia pleti
  • jemne masíruje a stimuluje mikrocirkuláciu kože
  • vhodná aj pre citlivú oblasť okolo očí, alebo jemnú detskú pokožku
  • biologicky rozložiteľná

 

Použitie:

Namočte špongiu do teplej vody, aby zmäkla a jemne ju vyžmýkajte. Pre efektívne čistenie ju odporúčame používať s niektorým z čistiacich prostriedkov Kvitok. Jemne prechádzajte krúživými pohybmi po pokožke tváre či celého tela, čím sa pokožka vyčistí, premasíruje a celkovo revitalizuje. Po každom použití špongiu dôkladne opláchnite a nechajte uschnúť. Po 2 mesiacoch pravidelného používania, prípadne keď sa začne rozpadať, je potrebné hubku vymeniť. Raz za týždeň odporúčame špongiu preliať vriacou vodou pre sterilizáciu.

Po použití ju zaveste na šnúrku, aby mohla voľne preschnúť. Stvrdne a scvrkne sa.

Konjac

Zmijovec indický (amorphophallus konjac) známy tiež pod menom áronova palica, konjac alebo konyaku.

Zmijovec je teplomilná rastlina pôvodom z tropických dažďových pralesov Ázie. Vo voľnej prírode je rozšírený v tropických oblastiach od západnej Afriky cez Áziu a Austráliu až do Polynézie. 

Vlákna zo zmijovca indického sa potom používajú na výrobu konjac hubky. Má silnú absorpciu vody a je vhodná na citlivú pokožku, ktorú nevysušuje.

Dodatočné parametre

Kategória: Lufy a hubky
Hmotnosť: 0.014 kg
Zloženie: Vlákna zo zmijovca indického, 100% prírodná, biologicky rozložiteľná.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: