Včelobal, VEGAN - M (25x27 cm)

Kód: 1166585
€6,78 €5,65 bez DPH
Hneď posielame

Prírodný ekologický obal na potraviny zo sójového vosku.

Detailné informácie

Podrobný popis

V domácnosti Včelobal nahradí materiál, do ktorého by ste balili desiaty, udržuje zeleninu a ovocie dlhšie čerstvé. Veľkosť Cibuliačik je vhodná na zeleninové polovičky, prikrytie pohárov alebo ako vrecko na jednohubky. Včelí vosk je antibakteriálny, antimikotický a vodeodolný! 

Novo Včelobal Vegan obsahuje vosk sójový. Včelobal Vegan tak plnohodnotne môže slúžiť v domácnosti alebo na výletoch aj milovníkom vegánstva. 

Včelobal je 100% prírodný, neobsahuje škodlivé chemikálie , ľahko sa čistí a tiež je kompostovateľný.

  • Včelobal je kombináciou 100 % BIO bavlny a unikátnej voskovej zmesi z borovicovej živice, bio repkového oleja a sójového vosku.
  • Borovicová živica má antimykotické vlastnosti, bio repkový olej svojimi vlastnosťami dodáva Včelobalu ohybnosť.
  • Včelobaly Vegan prešli testami RÚVZ a sú certifikované na styk s potravinami.

Starostlivosť 

Včelobal po použití stačí vyvetrať, jemne opláchnuť vo vlažnej vode. Po umytí obrúsok nekrčte ale voľne vysušte.

Odporúčame skladovať v teplote nie vyššej, ako je izbová teplota. Nakoľko sojový vosk má nižšiu teplotu topenia už pri 45 °C. Pri teplotách nad 35 °C sú obrúsky podstatne mäkšie a lepivejšie.

O značke

Včelobal slúži ako alternatíva potravinovej fólie a alobalu. Jedinečné voskové obrúsky sú ručne vyrobené na Slovensku, v Marianke z vosku od tunajších včelárov, jojobového oleja, živice a 100% bavlny s Oeko-Tex certifikátom. Novo aj VEGAN obaly, ktoré obsahujú  sójový sok  BIO repkový olej. Včelobal vydrží viac ako rok a tiež sa dá doma ručne prevoskovať.

Dodatočné parametre

Kategória: Voskované obaly
Hmotnosť: 0.024 kg
Balenie obsahuje: 1x včelobal
Rozmer: 25x27cm
Materiál: sójový vosk, BIO repkový olej, živica a 100% bavlna

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: